Landleven Special: Neopixels® Spouwmuurisolatie

Heeft tocht invloed op uw woongenot? Neopixels® lost het op!

Wonen in een boerderij of vrijstaand huis: velen dromen ervan. Toch brengt zo’n woning ook uitdagingen met zich mee, zoals tocht. Wat zou het toch prettig zijn als u dáár geen last meer van heeft. De oplossing? Neopixels® Spouwmuurisolatie! Dit hoogwaardige isolatiemateriaal heeft de hoogste isolatiewaarde van Nederland, kent een relatief lage investering en wordt snel en vakkundig aangebracht door de beste installateurs.

Hoogste isolatiewaarde

Niet ieder vrijstaand huis of boerderij is even goed geïsoleerd of voorzien van dubbel glas. Het gevolg? Vervelende tocht in de woning, muren die kou afgeven en ook nog eens een hoge energierekening. Neopixels lost deze problemen op. Stefan Nooijens van Neopixels® legt uit: “Neopixels® zijn de verbeterde en innovatieve variant van de grijze HR++ parels. Dankzij het grafietgehalte, de vorm en de samenstelling geven Neopixels® meer isolatie per vierkante meter in de spouw dan de grijze HR++ parels en andere materialen. Neopixels® hebben dan ook de hoogste isolatiewaarde van Nederland: maar liefst twintig procent hoger dan traditionele isolatiematerialen.”

Geen tocht meer

Aanzienlijk meer wooncomfort: dát is wat eindklanten van Neopixels stuk voor stuk enthousiast benoemen. Het klimaat in huis wordt echt stukken prettiger, iets waar het bij veel vrijstaande huizen nog aan schort. Nooijens vertelt: “Eén van onze tevreden klanten is een echtpaar waarbij het huis altijd koud en tochtig was. Ze voelden de tocht in het hele huis, zelfs op de slaapkamer. Ze lieten Neopixels® aanbrengen door één van onze topinstallateurs en het resultaat was verbluffend. Het huis is weer behaaglijk warm in het najaar en koel in de zomer. Naast het prettige leefklimaat besparen ze ook nog eens zo’n driehonderd euro per jaar.”

Lage investering, snelle uitvoering

De investering in na-isolatie met Neopixels® is relatief laag, bovendien bespaart u er veel mee. Ook de uitvoering verloopt snel. Nooijens: “Mensen denken vaak dat het veel werk is om een spouwmuur te isoleren, maar dat is bij Neopixels® absoluut niet het geval. Dankzij een efficiënte werkwijze kost dit slechts één dag en ondervinden mensen nauwelijks overlast. Een gecertificeerde Neopixels-installateur boort zeer kleine gaatjes met een minimale diameter van 14 millimeter in de buitenmuur. Met een speciaal ontworpen vulpistool spuit hij de Neopixels® samen met de lijm Neofixx in de muur. Vervolgens worden de gaatjes netjes gedicht.”

Topinstallateurs

Met Neopixels® haalt u niet zomaar een installateur in huis. Tot de Neopixels-familie behoort namelijk slechts een select gezelschap van topinstallateurs. “We kiezen bewust voor de hoogste kwaliteit op elk gebied”, vertelt Nooijens. “Daarom leiden we onze installateurs zelf op aan de Neopixels® Academy. Het zijn vakmensen die er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken. Alles wordt netjes opgeruimd en het aanbrengen duurt maximaal een dag.” Het vooruitstrevende bedrijf ontwikkelt ook nieuwe producten in het Neopixels® Innovation Centre, zoals hoogwaardige bodemisolatie voor de kruipruimte en vloerisolatie voor houten vloeren en betonvloeren.

Neem contact op met één van de gecertificeerde Neopixels-installateurs, zij helpen u graag verder. U vindt de Neopixels-installateurs op www.neopixels.nl/installateurs.

Meer weten?

Wilt u ook af van de tocht? Een comfortabeler klimaat in huis? En een lagere energierekening? Neem contact op met één van de gecertificeerde Neopixels-installateurs, zij helpen u graag verder. U vindt de Neopixels-installateurs op

www.neopixels.nl/installateurs.