Home » Woningcorporaties

Isolatie voor woningcorporaties

Voor woningcorporaties zijn energiezuinige en duurzame woningen van groot belang. Niet alleen om de betaalbaarheid en het wooncomfort, maar ook vanwege de maatschappelijke taak om de milieubelasting te reduceren. Bovendien zijn energiezuinigheid en duurzaamheid gunstig voor de vastgoedwaarde van een woning.

Partner bij isolatie

Als woningcorporatie zoekt u een deskundige, betrouwbare en betrokken partner om u hierbij te ondersteunen. Neopixels kan die rol voor u vervullen. Samen met onze installateurs adviseren en helpen wij u waar nodig.

Waarmaken wat je belooft

Neopixels biedt als enige in Nederland de mogelijkheid om samen met de installateur en u als woningcorporatie gezamenlijk inspectiebezoeken uit te voeren op uw renovatie-projecten.
Naast een check op uitvoering van de URL nemen wij monsters af voor controleproeven in het Neopixels laboratorium. De resultaten van de monsternemingen worden aan u teruggekoppeld in een meetrapport.

Wij denken met u mee

Neopixels Insulation werkt samen met diverse woningcorporaties. Diverse projecten zijn naar tevredenheid geïsoleerd. Wij denken graag met u mee in het voortraject of tijdens de uitvoering van een project. Neopixels Insulation biedt u ondersteuning tijdens het gehele project.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Bestektekst aanvragen Brochure spouwmuurisolatie Brochure vloerisolatie Brochure bodemisolatie